Poklon bonovi

11.01.2012

Razveselite nekoga poklon bonom za pirsanje, tetoviranje, scarification ili nakit u Octopusu! :)

Vrijednost bona je proizvoljna, može biti 20, 200, 2000 ili dva miliona kuna, ovisno koliko vam je draga osoba kojoj ga dajete :p

Šalu na stranu; ako na primjer uzmete nekome bon od 100kn a osoba s njime dođe po nakit koji je jeftiniji od tog iznosa - razlika im se daje u gotovini. Ako pak osoba želi nešto što je skuplje od vrijednosti bona, može si sama nadoplatiti razliku. Iz razloga što smo tako divni i fleksibilni, bonove možete kupiti samo za gotovinu kako naš knjigovođa ne bi počinio samoubojstvo kad bismo ih davali na kartice pa kasnije prebijali razlike u gotovini itd.

Bonovi se mogu iskoristiti u roku od godinu dana od datuma kupnje.

Ako ste iz Zagreba, po bon možete doći direktno u Octopus, Gundulićeva 31 (pon-pet 12-20, sub 12-17).
Bonove možemo slati i poštom ako ih naručite putem webshopa; plaćanje je moguće samo pouzećem (za bonove ne primamo uplate na račun, a račun za izvršenu uslugu/prodan nakit dobije vlasnik bona kada se utvrdi konačna vrijednost usluge/nakita). Slanje preporučenom poštom plaća se 20kn (bon vam stiže u roku 2-5 radnih dana, ovisno o mjestu stanovanja), a slanje HP expressom plaća se 30-60kn (ovisno o mjestu stanovanja i hitnosti isporuke; za veći dio Hrvatske može biti isporučeno već idući radni dan).
Kod naručivanja preko webshopa u napomenu obavezno upišite ime i prezime osobe na koju bon treba glasiti te iznos koji želite pokloniti.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte tijekom radnog vremena na 095-OCTOPUS (095-6286-787).