Pripremite se za piercing

Za pirsanje se nije potrebno naručivati, samo dođete tijekom radnog vremena pon-pet 12-20 i sub 12-17h.
Ukoliko dolazite iz drugog grada, bitno vam je da se pirsate u određeno vrijeme ili na određeni dan, ili vam je iz bilo kojeg drugog razloga nezgodno dolaziti do salona - molimo da nas prethodno nazovete kako biste provjerili da su pirseri u salonu (tj. da nisu bolesni) i da je salon otvoren (ovo vrijedi za periode godišnjih odmora i blagdana). Možete nas dobiti na 01/4854-420 ili 095-OCTOPUS (095-6286-787).
Ovisno o količini posla, nekada ne stignemo svakodnevno odgovarati na mailove (octopuspiercing@gmail.com). Zato bi bilo dobro da za termine i hitne informacije nazovete salon.

 

 Obavezno se najedite barem 1-2 sata prije piercinga. Ako dođete gladni, veće su šanse da vam bude loše nakon pirsanja. Ako imate nizak tlak ili problema sa nesvjesticom prilikom vađenja krvi, prije piercinga pojedite čokoladicu kako bi vam se podigla razina šećera u krvi.

 

Nemojte doći neispavani i iscrpljeni (npr. nakon noćne smjene na poslu) jer će vam osjetljivost na bol biti povećana.

 

Ako dođete pod utjecajem alkohola ili droga, nećemo vas primiti i bit ćete udaljeni iz salona.

 

Upozorite nas ako pijete lijekove, patite od kroničnih ili nasljednih bolesti, trudni ste ili dojite. Trudnice i dojilje ne pirsamo.

 

Informirajte se – na Internetu ili nas nazovite. U slučaju da maloljetnik dođe u pratnji roditelja ali bez potrebnih dokumenata, nećemo vas moći primiti.

 

Nemojte gledati proceduru pirsanja na Youtube-u jer većina tih videa ne odgovara onome što ćete vidjeti i proći u salonu.

 

Ako imate svoj nakit za piercing, koji je odgovarajućih dimenzija za poziciju na koju ste ga mislili staviti, možete ga donijeti na sterilizaciju. Sterilizacija se čeka 1 dan i naplaćuje se 50kn.