Pripremite se za piercing


Termin za pirsanje možete rezervirati telefonski, putem Facebook-a ili maila. Kontakt info link.
Ovisno o količini posla, nekada ne stignemo svakodnevno odgovarati na mailove (octopuspiercing@gmail.com). Zato bi bilo dobro da za termine i hitne informacije nazovete salon.

 

 Obavezno se najedite barem 1-2 sata prije piercinga. Ako dođete gladni, veće su šanse da vam bude loše nakon pirsanja. Ako imate nizak tlak ili problema sa nesvjesticom prilikom vađenja krvi, prije piercinga pojedite čokoladicu kako bi vam se podigla razina šećera u krvi.

 

Nemojte doći neispavani i iscrpljeni (npr. nakon noćne smjene na poslu) jer će vam osjetljivost na bol biti povećana.

 

Ako dođete pod utjecajem alkohola ili droga, nećemo vas primiti i bit ćete udaljeni iz salona.

 

Upozorite nas ako pijete lijekove, patite od kroničnih ili nasljednih bolesti, trudni ste ili dojite. Trudnice i dojilje ne pirsamo.

 

Informirajte se – na Internetu ili nas nazovite. U slučaju da maloljetnik dođe u pratnji roditelja ali bez potrebnih dokumenata, nećemo vas moći primiti.

 

Nemojte gledati proceduru pirsanja na Youtube-u jer većina tih videa ne odgovara onome što ćete vidjeti i proći u salonu.

 

Ako imate svoj nakit za piercing, koji je odgovarajućih dimenzija za poziciju na koju ste ga mislili staviti, možete ga donijeti na sterilizaciju. Sterilizacija se čeka 1 dan i naplaćuje se 50kn.