Izjava o privatnosti i sigurnosti

Octopus obrt za usluge i trgovinu raspolaže isključivo sa informacijama koje nam svojevoljno date a koje se koriste za realizaciju Vaših narudžbi.

Navedene informacije dostupne su samo djelatnicima Octopusa i neće se dijeliti sa drugim pravnim ni fizičkim osobama, sa iznimkom kurirskih službi putem kojih Vam šaljemo naručenu robu (Hrvatska pošta, DPD). 

Pristup web shopu octopuspiercing.hr moguć je sa ili bez registracije. Registracija je potrebna samo za veleprodajne narudžbe (od strane legalnih tattoo&piercing salona koji u opisu djelatnosti imaju tetoviranje i/ili body piercing). 

Podatci se pohranjuju na serveru webshopa te u poslovnom programu, zaštićenom šifrom, kojem pristup imaju isključivo djelatnici Octopusa. Poslovni program nalazi se na laptopu koji je također zaštićen šifrom, a kompletan poslovni prostor zaštićen je protuprovalnim alarmnim sustavom spojenim sa zaštitarskom službom. Svi zaposlenici potpisali su Izjave o povjerljivosti podataka. 

Podaci koje prikupljamo (za fizičke osobe): ime i prezime, adresa, e-mail adresa, broj mobitela.

Ovi podaci služe nam za kontakt u slučaju da naručene proizvode nemamo na skladištu, nemamo željene dimenzije ili nešto slično.

Zbog Vaše zaštite, prikupljeni podaci se periodički brišu. 

Podaci koje prikupljamo (za pravne osobe, prilikom registracije): ime i prezime vlasnika, adresa (sjedište), adresa za dostavu, e-mail adresa, OIB tvrtke, broj mobitela.

Ove podatke čuvamo i koristimo za brže i lakše procesuiranje višestrukih narudžbi od strane pravne osobe. Putem stranice 'Moj profil' u svakom trenutku možete izmijeniti dane podatke ili ih potpuno izbrisati.

Na web stranicama obrta Octopus postoje linkovi na razne druge web stranice. Molimo imajte na umu da ova Izjava o privatnosti vrijedi samo za ovaj web site te da Octopus nije odgovoran za poštivanje privatnosti na drugim Internetskim stranicama.

Zbog vlastite sigurnosti, uvijek pročitajte Izjavu o privatnosti (Privacy policy) te Opće uvjete korištenja (General terms & conditions).