irena 'ayreen'

Moja ljubav prema piercingu i modificiranju tijela razvila se krajem srednje škole. Kasnih 90ih svi smo masovno išli zlatarima na bušenje ušiju 'pištoljem', što mi iz današnje perspektive djeluje užasavajuće ali drugog nije bilo.

Nakon završene visoke škole za management, počinjem gnjaviti sve piercing salone za koje znam da me uzmu na obuku za piercera. To je trajalo tri godine - nije posao koji je lako dobiti. S obzirom da zbog tadašnjeg izgleda nisam uspijevala naći nikakav posao, upisujem drugi fax i nakon prvog semestra dobivam dvije ponude za posao body piercera iz, tada najjačih, piercing salona. Odlučujem se za 'Zagreb' tattoo&piercing studio i počinjem raditi 2006. Nakon godinu dana prakse, počinjem pirsati i ostajem u tom salonu kao glavni body piercer sve do 2011. kada se odlučujem otvoriti svoj vlastiti piercing studio - Octopus.

Octopus je moja velika ljubav, moj posao, moj život, jednostavno - JA =) Svakim danom se trudimo što više ga poboljšati a ljudima pružiti najkvalitetniju moguću uslugu.

Sjećam se kakav osjećaj je novi piercing budio u meni davnih dana, prije nego sam se počela baviti time. Svaki novi piercing koji sam stavila izazivao je sreću i oduševljenje; i drago mi je da taj osjećaj mogu prenijeti na druge, drage klijente koji mi godinama pružaju svoje povjerenje i podršku.

photo by Jure Perišić