Ovaj web site koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi personalizirali sadržaj te analizirali promet.

Ako nastavite koristiti naš web site prihvaćate našu politiku upotrebe kolačića.

Bridge

Čišćenje prema Općem postupku čišćenja, Septasol (1.)

 

Prvih par dana nakon pirsanja, moguća su lagana krvarenja i oticanje. Nekoliko puta dnevno stavite hladan oblog (možete koristiti običnu vaticu umočenu u hladnu vodu).
Ukoliko se krvarenje pojača ili ne prestaje dva-tri dana nakon pirsanja, obavezno nam se javite na pregled. Nije potrebno vaditi nakit, samo ćete promijeniti postupak čišćenja.

Bridge nije toliko sklon odbacivanju kao obrva ali nakon dugog nošenja koža koja drži nakit može se stanjiti. Ako primjetite da vam šipkica sve više viri iz kanalića, poželjno je staviti kraću kako biste što manje zapinjali za nakit. U slučaju da se koža stanji previše, nakit bi trebalo izvaditi. Piercing se uvijek može ponoviti nakon što se tkivo oporavi.

Ljudsko lice nije savršeno simetrično pa postavljanjem ravnog nakita na samu sredinu lica više dolaze do izražaja sitne asimetrije koje inače ne primjećujemo (npr. nejednake obrve, zakrivljenost nosa u jednu stranu, položaj očiju itd). Zbog toga se nekad može činiti da nakit ne stoji ravno. Svaka pozicija za piercing se pažljivo označuje prije samog pirsanja te će vas piercer upozoriti na eventualne asimetrije.