Ovaj web site koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi personalizirali sadržaj te analizirali promet.

Ako nastavite koristiti naš web site prihvaćate našu politiku upotrebe kolačića.

Octopus

Octopus je otvoren 11.07.2011. u Gundulićevoj ulici u centru Zagreba. Na samom početku bio je isključivo piercing studio, a 2015. uvode se usluge tetoviranja. Uz to, od 2020. imamo i uslugu laserskog skidanja tetovaža te trajni make-up usana. Od 11.01.2021. možete nas naći na novoj lokaciji - prilaz Gjure Deželića 23/1.


U većini slučajeva piercing je samo sporedna djelatnost u tattoo salonu; otvaranjem Octopusa Irena je željela stvoriti piercing studio u kojem će ta djelatnost biti primarna, mjesto koje bi s vremenom moglo promijeniti način na koji ljudi doživljavaju pirsanje - kao nešto jako jednostavno ili jako opasno, ovisno o kutu gledišta pojedinca.

 

Rad profesionalnog pirsera ili tattoo artista koji iza sebe ima dugogodišnje iskustvo, nije niti jednostavan niti opasan. Iza svakog kvalitetno odrađenog rada (na bilo kojem području) stoje godine učenja, usavršavanja, prakse, brige a nerijetko i izgubljenih živaca. I učenje nije nikad završeno. Profesionalno odrađen piercing ili tetovaža mogu biti opasni jedino nakon što klijent izađe iz salona i sam si prouzroči određeni problem ili problem može nastati kao posljedica slučajne nepažnje treće osobe.

 

Cilj Octopusa je pružanje kvalitetne usluge klijentima uz davanje svih relevantnih informacija o toj usluzi. Trudimo se konstantno uvoditi poboljšanja, ne samo u opremi s kojom radimo već i u našem znanju.

Octopus za sve nas nije samo radno mjesto. Ne dolazimo kući skinuti radnu uniformu (poguliti tetovaže s tijela i poskidati piercinge) i zaboraviti na posao, kao većina ljudi. Ono što radimo je istovremeno naš život, hobi, ljubav, sreća...a Octopus je naša mala obitelj <3

 

illustracija: Brian Kesinger Design; kliknite sliku za više radova

Octopus voooooli životinje pa imamo stalnu akciju prikupljanja donacija za pomoć udrugama  i azilima diljem Hrvatske.

Svi koji se žele uključiti u akciju mogu donirati direktno nekoj od udruga (ako trebate preporuku, slobodno nam se javite jer na žalost nisu sva skloništa dobra prema svojim štićenicima), mogu donirati u našu kasicu za azile (potraži bijelog zeca na pultu u Octopusu), ili donijeti deke, hranu i ostale potrepštine (sredstva protiv nametnika, zdjelice, povodci itd.) koje razvozimo po azilima.

 

Photo by Hrvoje Golubić