Ovaj web site koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi personalizirali sadržaj te analizirali promet.

Ako nastavite koristiti naš web site prihvaćate našu politiku upotrebe kolačića.

Piercing termini

 

NOVA ADRESA: prilaz Gjure Deželića 23, dvorišna zgrada

Radno vrijeme: pon-pet 12:00 - 20:00

Ako želite napraviti nekoliko piercinga u jednom terminu, možete nam to napisati u napomeni uz booking. Nakon rezervacije termina, dobit ćete mail sa potvrdom (ukoliko ne stigne u roku od 5min, provjerite spam folder).

Naš kontakt info možete naći na linku.
Zbog pandemije COVID-19 nije dozvoljen ulazak osobama koje nisu korisnici usluga salona (znači trebate doći bez pratnje) te je strogo zabranjen ulaz djeci ispod navršenih 12 godina iz higijenskih i sigurnosnih razloga. Iznimka od pravila je u slučaju pirsanja maloljetne osobe koja mora doći u pratnji jednog od roditelja.

Rezervacija termina je obavezna za sve usluge - pirsanje, promjenu nakita i preglede.

Zbog velike količine poruka koje svakodnevno primimo te redovnog posla u salonu, ponekad nismo u mogućnosti na sve poruke odgovoriti u kratkom roku. Zato je poželjno da nas kontaktirate telefonski ako se radi o nečem hitnom. Pregledi traju relativno kratko te Vas gotovo uvijek možemo ubaciti između dva termina.

Za kupnju nakita ili poklon bonova ne trebate se naručivati već slobodno dođete bilo kada tijekom našeg radnog vremena. Ako želite da vam nakit odmah postavimo, potrebno je rezervirati termin.

Obzirom da je Octopus obrt a ne državno poduzeće ili kompanija na razini Konzuma, ponekad se i mi zaželimo slobodnih dana van standardnog katoličkog kalendara :)
Ukoliko smo uzeli kolektivni random day off, obavijest o tome bit će objavljena nekoliko dana unaprijed na Facebook stranicama salona te izvješena na samom ulazu.