Ovaj web site koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi personalizirali sadržaj te analizirali promet.

Ako nastavite koristiti naš web site prihvaćate našu politiku upotrebe kolačića.

Pripremite se za piercing

Za pirsanje se možete naručiti telefonski, mailom, putem FB page-a itd. (kontakt). Bez termina Vas ne možemo primiti.

Do daljnjeg je zbog COVID-19 obavezno nošenje zaštitne maske tijekom boravka u salonu, a po ulasku ruke možete dezinficirati u toaletu koji je odmah pored ulaza. Iz sigurnosnih i higijenskih razloga zabranjen je ulazak djeci ispod navršenih 12 godina, te ulazak pratnje. Ako se pirsa maloljetna osoba (12-17god.), dozvoljena je i obavezna pratnja jednog roditelja (ne cijele obitelji).

 

1. Obavezno se najedite barem 1-2 sata prije piercinga. Ako dođete gladni, veće su šanse da vam bude loše nakon pirsanja. Ako imate nizak tlak ili problema s nesvjesticom prilikom vađenja krvi, prije piercinga pojedite čokoladicu kako bi vam se podigla razina šećera u krvi.

 

2. Nemojte doći neispavani i iscrpljeni (npr. nakon noćne smjene na poslu) jer će vam osjetljivost na bol biti povećana.

 

 

 

3. Ako dođete pod utjecajem alkohola ili droga, nećemo vas primiti i bit ćete udaljeni iz salona.

4. Upozorite nas ako pijete lijekove, patite od kroničnih ili nasljednih bolesti, trudni ste ili dojite. Trudnice i dojilje ne pirsamo.

 

 

5. Informirajte se – na našem web site-u, Facebook stranicama salona ili nas nazovite. U slučaju da maloljetnik dođe u pratnji roditelja, ali bez potrebnih dokumenata, nećemo vas moći primiti.

 

 

6. Nemojte gledati proceduru pirsanja na Youtube-u jer većina tih videa ne odgovara onome što ćete vidjeti i proći u salonu.

 

 

7. Ako imate svoj nakit za piercing, koji je odgovarajućih dimenzija za poziciju na koju ste ga mislili staviti, možete ga donijeti na sterilizaciju. Sterilizacija se čeka 1 dan i naplaćuje se 50kn.