Ovaj web site koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi personalizirali sadržaj te analizirali promet.

Ako nastavite koristiti naš web site prihvaćate našu politiku upotrebe kolačića.

Beskontaktni formulari

Od 09.07.2020. uvodimo beskontaktne formulare koje klijent treba potpisati prije provođenja neke od naših usluga (piercing, tetoviranje, lasersko uklanjanje tetovaža).

Od 09.07.2020. uvodimo beskontaktne formulare koje klijent treba potpisati prije provođenja neke od naših usluga (piercing, tetoviranje, lasersko uklanjanje tetovaža ili trajni make-up usnica). Digitalno potpisivanje ima veliku prednost u doba pandemije COVID-19 te na ovaj način štitimo i sebe i klijente. Također nam olakšava pronalaženje konkretnog formulara i skladištenje tj. čuvanje.

Molimo klijente da prije dolaska u salon na svoj mobitel instaliraju aplikaciju za očitavanje QR kodova (QR code reader).
Do formulara možete doći na način da očitate QR kod koji je izložen u salonu, downloadate QR kod u .pdf formatu na linku ili da u web preglednik (browser) unesete ovu adresu: https://m.stabpad.com/octopuspiercing@gmail.com

Zatim izaberete da li je usluga koju želite tetoviranje, piercing, laser ili trajni make-up, te krenete sa ispunjavanjem klikanjem na Y/N (da/ne) ili označavanjem pripadajuće kućice uz svako pitanje.
U polje za potpis možete se potpisati prstom preko ekrana mobitela ili utipkati svoje puno ime i prezime u polje ispod toga, što automatski generira digitalni potpis. Za maloljetne osobe, potreban je i digitalni potpis jednog od roditelja, tj. zakonskog skrbnika.

Kada završite sa ispunjavanjem formulara, na mail koji ste naveli stiže Vam kopija ispunjenog obrasca a isti se šalje nama na pohranu. Izjavu o zaštiti i sigurnosti podataka možete naći na linku.

Potreba za potpisivanjem tzv. Ugovora o modificiranju tijela temelji se na činjenici da neki klijenti jednostavno ne razmisle dovoljno o tome što žele napraviti, pa im se istetovirani dizajn prestane sviđati, shvate da nisu odabrali dobru poziciju na tijelu ili iz nekih drugih razloga smatraju da imaju pravo zahtijevati neki oblik odštete od strane salona.

Tetoviranje, piercing i ostali načini modificiranja tijela nisu osnovna životna potreba, a radite ih svojom voljom i vlastitim izborom, pri punoj svijesti. Prema tome molimo da se unaprijed informirate o tome što radite kako bi se kasnije izbjegle moguće neugodne situacije.

Sve informacije dostupne su na našem webu te nas uvijek možete kontaktirati u vezi bilo kakvih pitanja vezanih uz naše usluge.

Ignorantia juris non excusat.