Ovaj web site koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi personalizirali sadržaj te analizirali promet.

Ako nastavite koristiti naš web site prihvaćate našu politiku upotrebe kolačića.

PIERCING MARATON - 10. GODIŠNJICA OCTOPUS-a

Ove godine Octopus slavi svoj 10. rođendan! Povodom toga organiziramo najveći piercing maraton do sada :)

Event će trajati od 9. do 11.07.2021. (petak, subota i nedjelja), a salon će biti zatvoren dva dana prije toga (7. i 8.7.) zbog priprema i dva dana iza maratona (12. i 13.7.) zbog zasluženog odmora :)

RADNO VRIJEME:
petak 9.7.           12:00 - 20:00h
subota 10.7.       11:00 - 19:00h
nedjelja 11.07.    11:00 - 18:00h

RASPORED
1. kat: piercing
2. kat: showroom nakita
suteren: radionice i predavanja (program

Ove godine, osim standardnih popusta na piercing uslugu, imat ćemo i showroom brendiranog nakita svjetski poznatih proizvođača! Za sada je potvrđen dolazak EU distributera za Anatometal i Industrial Strength (link na shop EU distributera) - nakit možete pogledati na njihovim službenim stranicama a ukoliko želite naručiti određeni komad nakita, možete nam odmah javiti što želite kako biste bili sigurni da će taj model donijeti na event. Cijene nakita bit će nešto niže nego što su inače u maloprodaji pa je ovo jedinstvena prilika za kupnju unikatnog nakita vrhunske kvalitete. Ako želite samo kupiti nakit na showroom flooru, molimo napomenite to na ulaznim vratima da ne čekate red.

Uz to, imat ćemo i workshop (radionicu) zamjene nakita za klijente koji žele naučiti sami si promijeniti nakit kod kuće; predavanje o nakitu (vrste, materijali, razlike u izradi, cijeni, dugovječnosti, kvaliteti itd.), Q&A i tako dalje.


Za pirsanje na eventu nije se moguće unaprijed naručiti već će se klijenti primati redom kojim dolaze. Na ulasku u salon dobit ćete redni broj, a redomat ćemo live stream-ati preko našeg Instagram profila kako biste u svakom trenutku mogli vidjeti koji je broj na redu. Ove godine imamo 5 piercera pa ćemo biti brži nego na prijašnjim maratonima :) Za one koji nemaju IG profil, pliz ga napravite do tada (barem neki fejk profil, kasnije ga možete obrisati).
Da bismo se još više ubrzali, molimo sve koji dolaze na pirsanje da se ne pojave k'o da su pali s Marsa i da barem znaju naziv piercinga koji žele :) To možete brzinski saznati klikom na link gdje su glavne kategorije pojedinih pozicija + kada npr. otvorite kategoriju 'uho - hrskavica' unutra je slika uha sa nazivima svih pozicija.
Ako želite biti najbolji klijenti na svijetu <3 možete unaprijed pogledati i kakav nakit biste htjeli staviti :) To možete pogledati na našem webshopu a pomoć pri odabiru nakita možete naći na linku. Računajte na to da početni nakit treba biti nešto jednostavniji i prilagođen dijelu tijela na koji se stavlja, pa za svaki slučaj, nađite 3-4 opcije nakita koje Vam se sviđaju. Pirseri će Vam prije pirsanja pogledati anatomiju i dogovorit ćete sve detalje. Nije moguće birati piercera na eventu.

POZICIJE KOJE NE RADIMO NA MARATONU:
- simetrije - obje nosnice (ili ako vec imate jednu, pa želite drugu stranu), lip bites (angel bites, snake bites i sl.), collar bones, hips, obrazi - nećemo raditi na maratonu jer na samo označavanje pozicija ponekad ode više od pola sata
- bridge - isti razlog kao kod simetrija
- genitalni
- microdermal

Radit ćemo: sve pozicije na ušima (obje resice također, bez obzira što je simetrija, lakše ih je za pozicionirati nego npr. nos obostrano), jedna nosnica (ili ako već imate probušen nos a želite još jedan na istoj strani), septum, usnica (ako ide jedan piercing), jezik, smiley, tongue web (ako imate odgovarajuću anatomiju!), obrva, bradavice (jedna ili obje), pupak, surface (jedan).

 

Obavezno je nošenje zaštitne maskice za lice tijekom boravka u salonu.
Maloljetnici obavezno trebaju doći u pratnji jednog roditelja (ne cijele obitelji!).
Na piercing flooru bit će dozvoljen ulazak samo klijentima koji se pirsaju.
Vrijeme čekanja možete skratiti obilaskom izložbenog prostora za nakit na 2. katu, prisustvovanjem na radionicama/predavanjima ili u obližnjem kafiću na križanju Deželićeva/Medulićeva.
Ako želite samo kupiti nakit na showroom flooru, molimo napomenite to na ulaznim vratima da ne čekate red.


MORE INFO SOON!