Ovaj web site koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi personalizirali sadržaj te analizirali promet.

Ako nastavite koristiti naš web site prihvaćate našu politiku upotrebe kolačića.

PIERCING MARATON - 10. GODIŠNJICA OCTOPUS-a

Kome se ne da čitati, barem pogledajte video: link

piercing formular (ispuniti na dan kada se dodjete pirsati, NE RANIJE!)  *klik*

 

Ove godine Octopus slavi svoj 10. rođendan! Povodom toga organiziramo najveći piercing maraton do sada :)

Event će trajati od 9. do 11.07.2021. (petak, subota i nedjelja), a salon će biti zatvoren dva dana prije toga (7. i 8.7.) zbog priprema i dva dana iza maratona (12. i 13.7.) zbog zasluženog odmora :)
Tijekom eventa nećemo biti u mogućnosti odgovarati na poruke i mailove zbog velike količine posla, a na telefon ćemo se javljati kad i ako stignemo.

RADNO VRIJEME:                                              RASPORED:
petak 9.7.           12:00 - 20:00h                      1. kat: piercing
subota 10.7.       11:00 - 19:00h                     2. kat: showroom nakita & magic mirror photo booth
nedjelja 11.07.    11:00 - 18:00h                     suteren: radionice i predavanja (vidi 'program')

 
 

~JEWELRY SHOWROOM~

Ove godine, osim standardnih popusta na piercing uslugu, imat ćemo i showroom brendiranog nakita svjetski poznatih proizvođača!
Potvrđen je dolazak EU distributera za Anatometal i Industrial Strength (link na shop EU distributera) - nakit možete pogledati na njihovim službenim stranicama a ukoliko želite naručiti određeni komad nakita, javite nam se i provjerit ćemo da li ga imaju na skladištu da Vam ga donesu na event. Svoj nakit će predstaviti i vrhunski talijanski proizvođač zlatnog piercing nakita Shanga gioielli, koji je na piercing sceni tek nešto dulje od godinu dana ali plijeni pažnju unikatnim dizajnima. Sav nakit može se naručiti u različitim bojama titana (neki modeli dostupni su samo u zlatu) ili zlata, sa različitim opcijama boja cirkonića ili dragog kamenja.
Cijene nakita bit će nešto niže nego što su inače u maloprodaji pa je ovo jedinstvena prilika za kupnju unikatnog nakita vrhunske kvalitete. Ako želite samo kupiti nakit na showroom flooru, molimo napomenite to na ulaznim vratima da ne čekate red.
Sav nakit na showroom-u odmah je dostupan za kupnju, no količine su ograničene. Kupnja naravno nije obavezna pa možete slobodno doći i razgledati nakit, ispitati sve što Vas zanima i informirati se.
 

 

~PROGRAM PREDAVANJA~
(suteren)

SUBOTA 10.07.
 
14:30 - 16:00h Enciklopedija piercing nakita: materijali, vrste nakita, navoji, brendovi, kako prepoznati kvalitetan nakit i zašto je dobro sve ovo znati
16:00 - 16:30h Naučite zamijeniti svoj nakit: radionica
17:00 - 18:30h Modify (2005., dokumentarni film): na koje sve načine možemo mijenjati svoje tijelo, zašto to ljudi rade i kako društvo na to reagira. Sadržaj nije primjeren za mlađe od 18 godina, osobe sa osjetljivijim želucem, i ljude sa predrasudama.
 
NEDJELJA 11.07.
 
14:00 - 16:00h Piercing problems: uzroci i rješenja, piercing tips & tricks, Q&A, pregledi i konzultacije
16:30 - 17:30h Piercing gun: zašto ne bušimo uši djeci ispod 12 godina, razlika između pirsanja iglom i bušenja pištoljem, Q&A

 

~PIERCING MARATON~

Za sve koji se dolaze pirsati na event, molimo pažljivo pročitajte ovaj dio.
Popust je 50% na samu uslugu pirsanja, nakit nije uključen. Redovni cjenik možete naći na linku. To znači da će npr. pirsanje ušne resice biti 40kn/kom, umjesto 80kn/kom, tj. 2 za 1.
(poučeni prijašnjim maratonima moramo dodati ovo: iznos popusta možete izračunati i sami tako da regularnu cijenu usluge podijelite sa 2) :)
Nakita ima od 70kn/kom na više, ovisno o modelu, materijalu, proizvođaču itd. Na maratonu ne radimo sa donesenim (klijentovim) nakitom.

Za pirsanje na eventu nije se moguće unaprijed naručiti već će se klijenti primati redom kojim dolaze. Na ulasku u salon dobit ćete redni broj, a redomat ćemo live stream-ati preko našeg Instagram profila kako biste u svakom trenutku mogli vidjeti koji je broj na redu. Ove godine imamo 5 piercera pa ćemo biti brži nego na prijašnjim maratonima :) Za one koji nemaju IG profil, pliz ga napravite do tada (barem neki fejk profil, kasnije ga možete obrisati).
Da bismo se još više ubrzali, molimo sve koji dolaze na pirsanje da saznaju naziv piercinga koji žele :) To možete brzinski saznati klikom na link gdje su glavne kategorije pojedinih pozicija + kada npr. otvorite kategoriju 'uho - hrskavica' unutra je slika uha sa nazivima svih pozicija.
Ako želite biti najbolji klijenti na svijetu heart možete unaprijed pogledati i kakav nakit biste htjeli staviti :) To možete pogledati na našem webshopu a pomoć pri odabiru nakita možete naći na linku. Računajte na to da početni nakit treba biti nešto jednostavniji i prilagođen dijelu tijela na koji se stavlja, pa za svaki slučaj, nađite 3-4 opcije nakita koje Vam se sviđaju i spremite slike u mobitel. Pirseri će Vam prije pirsanja pogledati anatomiju i dogovorit ćete sve detalje. Nije moguće birati piercera na eventu.

Nakon pirsanja možete otići na 2. kat i napraviti selfie na Magic Mirror photo booth-u da imate za uspomenu na event :) Printane fotke su besplatne (max 2kom) a sve fotke Vam se mogu poslati i mailom.

POZICIJE KOJE NE RADIMO NA MARATONU:
- simetrije - obje nosnice (ili ako vec imate jednu, pa želite drugu stranu), lip bites (angel bites, snake bites i sl.), collar bones, hips, obrazi - nećemo raditi na maratonu jer na samo označavanje pozicija ponekad ode više od pola sata
- bridge - isti razlog kao kod simetrija
- genitalni
- microdermal

Radit ćemo: sve pozicije na ušima (obje resice također, bez obzira što je simetrija, lakše ih je za pozicionirati nego npr. nos obostrano), jedna nosnica (ili ako već imate probušen nos a želite još jedan na istoj strani), septum, usnica (ako ide jedan piercing), jezik, smiley, tongue web (ako imate odgovarajuću anatomiju!), obrva, bradavice (jedna ili obje), pupak, surface (jedan).

 

~ VAŽNO !! ~

Obavezno je nošenje zaštitne maskice za lice tijekom boravka u salonu.
Maloljetnici obavezno trebaju doći u pratnji jednog roditelja (ne cijele obitelji!).
Na piercing flooru bit će dozvoljen ulazak samo klijentima koji se pirsaju.
Vrijeme čekanja možete skratiti obilaskom izložbenog prostora za nakit na 2. katu, prisustvovanjem na radionicama/predavanjima ili u obližnjem kafiću na križanju Deželićeva/Medulićeva.
Ako želite samo kupiti nakit na showroom flooru, molimo napomenite to na ulaznim vratima da ne čekate red.
Ne zaboravite se poslikati na Magic Mirror photo booth-u na 2. katu! :)
Toalet je na vrhu stepenica na drugom katu.