Ovaj web site koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi personalizirali sadržaj te analizirali promet.

Ako nastavite koristiti naš web site prihvaćate našu politiku upotrebe kolačića.

Piercing S.O.S. vikendom

Zbog velikog broja upita za pomoć oko piercinga koji odluče podemoniti baš tijekom vikenda kada je salon zatvoren (što zasigurno nije povezano sa subotnjim izlascima i alkoholnom dezinfekcijom unutarnjih organa), otvorili smo mail octopus.hitnapomoc@gmail.com

Dežurni hobotničar odgovarat će na hitne upite subotom i nedjeljom. U hitne situacije spadaju oticanje (nemojte čekati da uho preraste veličinu glave ili da Vam usnica izgleda kao da ste jučer bili na lošem botoxu, javite se čim primjetite da piercing jače otiče i boli), krvarenje, jači gnojni iscjedak, upadanje nakita u tkivo i sl.

Kako bismo Vam mogli pomoći, trebate nam poslati 2-3 slike piercinga i kratak 'životopis' svog piercinga.

Slike trebaju biti oštre, slikane izbliza i iz nekoliko kuteva. Npr. ako se radi o problemu sa piercingom na ušnoj hrskavici, poslikajte piercing sa prednje, stražnje i bočne strane. Ukoliko su slike mutne, te se jedva raspoznaje o kojem dijelu tijela je uopće riječ, nećemo Vam moći dati adekvatan savjet.

'Životopis' piercinga uključuje:
- kada je napravljen (ne treba nam točan datum, ali bitno nam je znati da li je star 2 dana, 2 mjeseca ili 2 godine)
- da li je došlo do kakve povrede (udarac, spavanje na piercingu, zapinjanje i sl.)
- da li ste mijenjali nakit u zadnjih 10 dana
- da li iz piercinga curi limfa, gnoj ili krv (ili ništa od navedenog)
- da li nakit tone u tkivo

Imajte na umu da kod piercinga ne postoje stopostotna pravila, te zarastanje ovisi o tome kako je piercing napravljen, kako se o njemu brinete, kakvo Vam je stanje organizma (imunitet), slučajnim nezgodama (spavanje na piercingu, zapinjanje, iritacija zbog maskice za lice) itd.


Prije slanja hitnog upita, molimo pročitajte info na linku te aftercare za poziciju o kojoj se radi. Kod nekih piercinga (npr. jezik, usnica..) početno lagano oticanje je normalno i uobičajeno te nije razlog za paniku.
Za ostale piercing probleme (izrasline oko piercinga, stanjivanje kože koja drži nakit i sl.) molimo rezervirajte termin za pregled tijekom radnog vremena salona. Naručiti se možete putem online booking-a, telefonski na 095-OCTOPUS (0956286787), mailom na octopuspiercing@gmail.com, ili putem društvenih mreža.