Ovaj web site koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi personalizirali sadržaj te analizirali promet.

Ako nastavite koristiti naš web site prihvaćate našu politiku upotrebe kolačića.

Početak rada 4.5.2020.

Prema najnovijim vijestima, bliži nam se otvorenje (vjerojatno 4.5. ali živi bili pa vidjeli). laugh
Za sada još ne bukiramo termine kako u međuvremenu ne bi došlo do promjena; čim se potvrdi datum - oglasit ćemo.
30.4. ćemo telefonski kontaktirati sve klijente koji su imali dogovorene termine za tetoviranje u vezi prebacivanja termina.
Nekoliko uputa unaprijed:

Početak rada bit će moguć uz dodatne zaštitne mjere pa bismo zamolili sve klijente da na dogovoreni termin dođu propisno opremljeni, po zadnjoj COVID-19 modi, sa maskicom i rukavicama.

Buking termina bit će obavezan i nećemo primati osobe koje nisu naručene, što znači da ćete morati preživjeti pirsanje/tetoviranje bez pratnje, isto kao kod npr. zubara, ginekologa itd.  Ako nekoga bude trebalo držati za ruku, tu smo.

Kako se ne bi stvarala gužva u čekaoni, na termin nemojte dolaziti pola sata ranije već točno na vrijeme.

Iz higijenskih i sigurnosnih razloga do daljnjega je zabranjen ulaz djeci mlađoj od 12 godina. Najniža dobna granica za pirsanje u Octopusu je navršenih 12 god. Prema tome, djeca mlađa od toga ne mogu biti korisnici naših usluga i neće moći ući u salon. Ako se mislite doći pirsati i nemate kome ostaviti dijete da ga čuva, žao nam je, ali dođite nakon pandemije.
Maloljetnik (od 12 do navršenih 18 god.) koji dolazi na pirsanje mora biti u pratnji jednog roditelja, kao i maloljetnik (16+) koji dolazi na termin za tetoviranje.

Kako bi sve skupa išlo lakše i brže, molimo da sva pitanja unaprijed pitate preko poruka.

heart