Ovaj web site koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi personalizirali sadržaj te analizirali promet.

Ako nastavite koristiti naš web site prihvaćate našu politiku upotrebe kolačića.

Poklon bonovi

Razveselite nekoga poklon bonom za piercing ili tetoviranje!

Poklon bon vrijedi za usluge piercinga i tetoviranja ili se može iskoristiti za kupnju nakita.

Vrijednost bona je proizvoljna, može biti 20, 200, 2000 ili dva miliona kuna, ovisno koliko vam je draga osoba kojoj ga dajete :p

Na primjer, ako uzmete nekome bon od 100kn a osoba s njime dođe po nakit koji je jeftiniji od tog iznosa - razlika im se daje u gotovini. Ako pak osoba želi nešto što je skuplje od vrijednosti bona, može si sama nadoplatiti razliku. Iz razloga što smo tako divni i fleksibilni, bonove možete kupiti samo za gotovinu kako naš knjigovođa ne bi počinio samoubojstvo kad bismo ih davali na kartice pa kasnije prebijali razlike u gotovini.

Bonovi se mogu iskoristiti u roku od godinu dana od datuma kupnje.

Ako ste iz Zagreba, po bon možete doći direktno u Octopus, Gundulićeva 31 (pon-pet 12-20).
Bonove možemo slati i poštom ako ih naručite putem webshopa; plaćanje je moguće samo pouzećem (račun za izvršenu uslugu/prodan nakit dobije vlasnik bona kada se utvrdi konačna vrijednost usluge/nakita). Dostavu vrši DPD i naplaćuje se 47kn (bon vam stiže u roku 2-5 radnih dana, ovisno o mjestu stanovanja).
Kod naručivanja preko webshopa u napomenu obavezno upišite ime i prezime osobe na koju bon treba glasiti te iznos koji želite pokloniti.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte tijekom radnog vremena na 095-OCTOPUS (095-6286-787).