Ovaj web site koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi personalizirali sadržaj te analizirali promet.

Ako nastavite koristiti naš web site prihvaćate našu politiku upotrebe kolačića.

we want your feedback!

S ciljem poboljšanja poslovanja otvorili smo novi mail na koji nam možete slati reklamacije, prijedloge, želje-čestitke-i-pozdrave: octopus.reklamacije@gmail.com

Javite se ukoliko iz nekog razloga niste zadovoljni kupljenim nakitom ili obavljenom uslugom, pišite nam kakav nakit biste htjeli vidjeti u našim izlozima a trenutno ga nemamo, recite nam s čime ste zadovoljni ili nezadovoljni itd.
 
REKLAMACIJE NAKITA
 
Na tržištu postoji jako velik broj proizvođača nakita; neke kompanije imaju iza sebe 20 godina iskustva i svjetski poznato ime, neke tek počinju ali rade kvalitetan nakit, za neke nitko ne zna a nakit im je također kvalitetan, a ima i onih koji imaju poznato ime ali kvaliteta ipak nije na nivou. Drugim riječima, ponekad je teško znati da li će naručeni nakit biti dobar ili neće. Iz tog razloga nam je izuzetno važan feedback (povratna informacija) od strane klijenata o tome kako se koji model nakita ponaša tijekom nošenja (da li ispadaju cirkonići, da li se boja brzo istroši itd.).
 
Prije slanja maila za reklamaciju nakita, molimo obavezno pročitajte Pravila kupnje na linku.
 
REKLAMACIJE USLUGA
 
Svi naši djelatnici trude se pružiti Vam vrhunsku uslugu i ugodno (iako više-manje bolno) iskustvo. Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni izvršenom uslugom, možete se javiti na prethodno navedeni mail i objasniti nam u čemu je bio problem. Molimo Vas da imate razumijevanja za to da u uslužnim djelatnostima rade ljudska bića a ne roboti, te i mi znamo imati stresan dan sa jako puno klijenata od kojih nisu svi 'med i mlijeko' (iako imamo sreće da je velika većina klijenata zaista divna). Ako se dogodi da nastane neki problem našom krivnjom, možemo se mirnim putem dogovoriti oko adekvatnog rješenja. Apsolutno svaka situacija se može riješiti uz malo međusobnog razumijevanja i poštivanja. heart
 
PRIJEDLOZI
 
Slobodno nam možete slati svoje ideje i prijedloge po pitanju svih naših usluga, proizvoda i općenitog poslovanja. Ukoliko želite u Octopusu vidjeti nakit nekog proizvođača kojeg trenutno ne držimo, pišite nam. Ako imate neku zanimljivu ideju za suradnju, recite nam. Ako smatrate da bismo mogli uvesti neku dodatnu uslugu, predložite nam.
Molimo Vas samo da prijedlozi ne budu tipa 'snizite cijene' :) Imajte na umu da je salon lijep zato jer je jako puno uloženo u njega, da imamo velik izbor nakita jer puno trošimo na nakit, da su djelatnici ljubazni i dobre volje jer su dobro plaćeni, da poslujemo legalno što znači jako mnogo davanja državi itd.

 
RECENZIJE

Svakog od nas jako razveseli pozitivan feedback od klijenata, uljepša nam dan čuti da ste zadovoljni našim radom i na tome smo vam svima neizmjerno zahvalni heart Ako imate potrebu reći nam nešto lijepo, slobodno ostavite Google review jer to nam pomaže u daljnjem radu.
Ako smo Vas nečime razočarali, molimo da nam se javite direktno putem maila za reklamacije kako bismo probali naći rješenje na obostrano zadovoljstvo. Ukoliko nakon toga i dalje niste zadovoljni te nam ostavljate negativan review, molimo Vas da uz zvjezdicu napišete i razlog loše ocjene.
 
Hvala laugh
 

 In lak'ech, Hala ken