Ovaj web site koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi personalizirali sadržaj te analizirali promet.

Ako nastavite koristiti naš web site prihvaćate našu politiku upotrebe kolačića.

Dogovori termin

TERMIN ZA KONZULTACIJE

Ako nemate gotov dizajn za tetovažu, naši tattoo artisti vam ga mogu nacrtati.

Trebate imati konkretnu ideju o tome što želite i poželjno je da prikupite reference (npr. različite slike na kojima vam se sviđaju pojedini detalji).

Zbog količine posla u salonu, ne stignemo svakodnevno odgovoriti na sve mailove pa vas molimo za strpljenje ukoliko vam mail ne bude odgovoren isti dan.

Nazvat ćemo vas u najkraćem mogućem roku kako bismo dogovorili termin za konzultacije. Na termin se u prosjeku čeka nekoliko dana.

Telefonska potvrda dolaska

Obavezna je telefonska potvrda dolaska 24h ranije (01/4854-420 ili 095-6286-787).
Ukoliko imate rezervirane konzultacije a ne potvrdite dolazak dan ranije, termin će biti automatski poništen kako bismo mogli primiti drugog klijenta.

Termin za konzultacije traje 30 minuta. Poželjno je da tetoviraču što bolje objasnite kakav dizajn želite kako bi vam mogao nacrtati sliku s kojom ćete biti zadovoljni.

S obzirom da kreativan proces izrade dizajna za tetovažu ne smije biti vremenski ograničen kako bi krajnji rezultat bio zadovoljavajuć, skica se ne crta na terminu za konzultacije već ju tetovirač radi u za to predviđenom vremenu, bez ometanja sa strane.

Kada dizajn bude gotov, kontaktirat ćemo vas kako biste došli do salona na pregled skice i daljnji dogovor.

Točnu cijenu tetovaže možemo vam reći tek kada imamo gotov dizajn.

Svaki klijent ima pravo na dva besplatna termina za konzultacije. Dodatne konzultacije je moguće rezervirati, ali se naplaćuju 100,00kn/30min. Ukoliko znate točno što želite i dobro ste promislili o svojoj tetovaži, osnovna dva termina za konzultacije će vam biti i više nego dovoljna.

Kašnjenje

U slučaju da na konzultacije kasnite više od 15 minuta, dogovoreni termin postaje nevažeći.

Odgoda termina

U slučaju da ne možete doći na dogovoreni termin, molimo da nam to javite 24h ranije kako bismo mogli primiti druge klijente u tom periodu.

Zabrana iznošenja skica iz salona

Dizajne koje crtaju naši tetovirači ne možete iznijeti iz salona ni u kojem drugom obliku osim tetovirane na koži.

Zbog prethodnih negativnih iskustava kada bi artist potrošio vrijeme na izradu slike i poslao ju klijentu, a klijent bi tada otišao tu sliku tetovirati kod nekog drugog – ne dozvoljavamo fotografiranje ni kopiranje skica, te vam ih ne možemo poslati putem maila ili sms-a.

Zakaži termin za konzultacije
cm
 
kn
 
 


VAŽNA UPOZORENJA

Octopus tattoo&piercing studio nije odgovoran za štetu nastalu na vašem zdravlju ili vašoj tetovaži ukoliko nas prije tetoviranja ne upozorite na slijedeća stanja i bolesti:

 • hemofilija
 • konzumacija alkohola ili narkotika 48h prije tetoviranja
 • epilepsija
 • trudnoća i dojenje
 • HIV, hepatitis i ostale krvno prenosive bolesti
 • visok/nizak tlak
 • alergije
 • seboreja, psorijaza i ostala kožna oboljenja
 • dijabetes
 • problemi sa srcem
 • upotreba antibiotika ili drugih lijekova

TERMIN ZA TETOVIRANJE

Za tetoviranje se možete naručiti tek kada imamo gotovu sliku koju želite kako bismo mogli procjeniti koliko vremena je potrebno za izradu tog dizajna i kako bismo vam mogli reći točnu cijenu.

Termin za tetoviranje trebate rezervirati osobno u salonu uz obavezan polog (akontaciju) od 30% od ukupne cijene tetovaže (npr. ako je cijena tetovaže 1000,00kn, trebate ostaviti 300,00kn akontacije).

Polog se ne može platiti karticom. U slučaju da sa sobom nemate dovoljno, polog možete donijeti najkasnije 3 radna dana prije svog termina.

Ako ne donesete polog u tom roku, termin vam se automatski poništava i bit će rezerviran za drugog klijenta.

Zbog količine posla u salonu, ne stignemo svakodnevno odgovoriti na sve mailove pa vas molimo za strpljenje ukoliko vam mail ne bude odgovoren isti dan.

Nazvat ćemo vas u najkraćem mogućem roku kako bismo dogovorili termin za konzultacije.

Čekanje na termin

Na termin se u prosjeku čeka nekoliko dana. Obavezna je telefonska potvrda dolaska 24h ranije (01/4854-420 ili 095-6286-787).

Ukoliko imate rezervirane konzultacije a ne potvrdite dolazak dan ranije, termin će biti automatski poništen kako bismo mogli primiti drugog klijenta. 

TETOVIRANJE MALOLJETNIKA

S obzirom da ne postoji zakonska regulativa za tetoviranje maloljetnih osoba, svaki salon ima vlastita etička pravila.

U Octopusu se mogu tetovirati maloljetnici od navršene 16. godine (bez iznimaka) uz pristanak jednog roditelja ili zakonskog skrbnika (staratelja).

Braća, sestre i ostala rodbina ne mogu dati dozvolu za tetoviranje ukoliko maloljetnik nije službeno pod njihovom skrbi.

Roditelj ili staratelj trebaju doći sa maloljetnikom na termin za konzultacije i predočiti isprave kojima se dokazuje srodstvo (osobne iskaznice, putovnice ili drugi pravni dokumenti).

Nakon što roditelj odobri sliku koju maloljetnik želi tetovirati, radi se termin za tetoviranje. Roditelj/staratelj nije obavezan biti prisutan na terminu za tetoviranje.