Ovaj web site koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi personalizirali sadržaj te analizirali promet.

Ako nastavite koristiti naš web site prihvaćate našu politiku upotrebe kolačića.

Dogovori termin

KAKO SE NARUCITI?

 

Da bismo mogli početi komunikaciju oko termina za tetoviranje, prvo trebamo znati što želite, tj. trebate nam poslati sliku ili tekstualni opis dizajna. Ovo nam je važno jer iz Vašeg opisa (ili slike) možemo procijeniti:
 

  1. kod kojeg tetovirača ćemo Vas upisati – imamo više artista od kojih svaki ima određeni stil, npr. jedan radi realizam a drugi ne.

  2. da li je dizajn izvediv – kod tetoviranja postoji minimum izvedivosti koji određuje najmanju moguću veličinu određenog dizajna, npr. katedralu nećemo raditi u veličini poštanske marke jer s godinama neće dobro izgledati. Imajte na umu da je koža živi organ koji stari i mijenja se, za razliku od papira na kojem katedrala može biti veličine 2x3cm.

  3. koliko vremena bi trebalo za izradu – dizajni koji se čine jednostavni nekad ipak to nisu, npr. obična kružnica na podlaktici, ravna linija oko ruke ili niz ruku (zbog anatomske zakrivljenosti ruke, teško je pravilno pozicionirati ravnu liniju te će se ona svijati ovisno o tome kako držite ruku).

  4. okvirna cijena – dok nemamo finalizirani dizajn, ne možemo Vam reći točnu cijenu ali možemo dati okvirnu procjenu.

  5. da li su potrebne konzultacije – ako nemate finalizirani dizajn (sliku toga što želite, bez ikakvih izmjena), prvo ćemo trebati napraviti kratke konzultacije sa tetoviračem u salonu kako bi se utvrdili svi detalji (izgled, veličina, cijena, boje, pozicija).


Česti su upiti tipa "Kad imate prvi slobodan termin za malu tetovažu?"

To nam ne daje dovoljno informacija da bismo Vam mogli ponuditi ikakav termin. Iz tog razloga molimo da nam odmah u startu što bolje objasnite što želite. Pojam 'mala tetovaža' varira ovisno o percepciji pojedinca; Vama je to možda tetovaža od 2cm, nama su male tetovaže sve ispod formata A4. Zato bi bilo dobro da ravnalom točno izmjerite koliku tetovažu želite i javite nam veličinu u centimetrima, jer smo u tom slučaju sigurni da obje strane pričaju u istim mjernim jedinicama. Obavezno koristite neki mjerni alat (krojački metar, ravnalo, građevinski metar itd.) jer ljudi često imaju krivu predodžbu o tome koliko je 20cm stvarno veliko kada se stavi na tijelo.

 

Ako želite tetovirati bilo kakvu vrstu natpisa (ime, citat, datum itd.) prvo trebamo dogovoriti kakav oblik slova (font) želite. Fontova ima mali milion, možete ih naći na bilo kojem generatoru fontova na Internetu, npr. DaFont, 1001Fonts itd. Imajte na umu minimum izvedivosti – jako ukrašeno slovo = veća tetovaža.

Za primjer ćemo uzeti stranicu DaFont:
 

Tetovirači ne mogu znati sve jezike i sva pisma svijeta; za točnost dizajna odgovoran je sam klijent. Naknadne reklamacije ne uvažavamo!

 

U slučaju kada nam pošaljete dizajn na kojem nema izmjena, te dogovorimo točnu veličinu i cijenu, možemo odmah dogovoriti termin za tetoviranje.
 

Termin za konzultacije sa tetoviračem u salonu radimo kada:
 

  • nemate nikakvu sliku dizajna koji biste željeli tetovirati

  • imate sliku dizajna ali ju je potrebno doraditi ili izmijeniti

  • imate sliku dizajna ali se radi o većem projketu (20cm tattoo ili veći)

Na terminu za konzultacije, sa tetoviračem ćete dogovoriti točan izgled dizajna, veličinu, poziciju na tijelu, boje, cijenu i sve ostale detalje. Nakon toga možemo bukirati termin za tetoviranje.

Konzultacije ne obavezuju na tetoviranje, samo je potrebno dogovoriti termin. Svaki klijent ima pravo na dva besplatna termina za konzultacije. Dodatne konzultacije je moguće rezervirati, ali se naplaćuju 100,00kn/30min. Ukoliko znate točno što želite i dobro ste promislili o svojoj tetovaži, osnovna dva termina za konzultacije će vam biti i više nego dovoljna.

Dizajne koje crtaju naši tetovirači ne možete iznijeti iz salona ni u kojem drugom obliku osim tetovirane na koži. Zbog prethodnih negativnih iskustava kada bi artist potrošio vrijeme na izradu slike i poslao ju klijentu, a klijent bi tada otišao tu sliku tetovirati kod nekog drugog – ne dozvoljavamo fotografiranje ni kopiranje skica, te vam ih ne možemo poslati putem maila ili sms-a.

Termin za tetoviranje rezervira se ostavljanjem akontacije (osobno u salonu, uplatom na račun ili putem PayPal-a). Akontacija iznosi 30% od ukupne cijene tetovaže i potrebno ju je ostaviti (ili uplatiti) u roku od dva radna dana od dogovaranja termina, bez obzira na to koliko unaprijed ste rezervirali termin. Često se dogodi da klijent rezervira termin nekoliko tjedana unaprijed te zaboravi uplatiti akontaciju, mi obrišemo termin jer nismo zaprimili uplatu i tu dolazi do problema. Termini koji nisu na vrijeme potvrđeni akontacijom brišu se bez da se o tome obavijesti klijenta.

Akontacija služi za pokriće troškova poslovanja u slučaju da se klijent ne pojavi na dogovorenom terminu, a to nam ne javi na vrijeme. Ukoliko Vam nešto iskrsne i ne možete doći na dogovoreni termin, molimo da nam to javite telefonski (0916286787 ili 014854420) najkasnije dva radna dana prije samog termina. U suprotnom se gubi pravo na povrat akontacije.

Prilikom plaćanja, cijena se umanjuje za iznos akontacije.

 

Korisni linkovi:

 

Pošalji upit
cm