Ovaj web site koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi personalizirali sadržaj te analizirali promet.

Ako nastavite koristiti naš web site prihvaćate našu politiku upotrebe kolačića.

Galerije

Porijeklom sam iz Slavonskog Broda gdje sam završio osnovnu i srednju Tehničku školu, smjer elektrotehničar, nakon čega se zapošljavam te radim u Hrvatskoj i inozemstvu. Tijekom rada doškolovao sam se i stekao zvanje Specijalist zaštite na radu.

Od školskih dana imao sam talent za crtanje a sudjelovao sam i u oslikavanju svoje osnovne škole i dječjeg odjela u bolnici u Slavonskom Brodu.

Grafiti i airbrush tehnika ukrašavanja automobila, motora, kaciga i interijera postaju mi omiljeni oblik umjetničkog izražaja a svoj hobi zaokružujem izložbom radova u Rijeci.
Nakon nekoliko godina provedenih u Italiji, Francuskoj, Njemačkoj i Južnoafričkoj Republici vraćam se u Hrvatsku, i počinjem se profesionalno baviti tetoviranjem od 2015.

Najdraži stil: realizam

 

Dolazim iz okolice Siska a od petnaeste godine živim u Zagrebu gdje sam završio Tehničku školu Zagreb.

Interes prema crtanju dobio sam već u osnovnoj školi, a tetoviranje me zainteresiralo u srednjoj. Sve je započelo kupnjom opreme, tetovirati sam počeo sa osamnaest godina i time se planiram baviti i u budućnosti.

Radim sve stilove a posebno su mi dragi neotraditional i dotwork.

 
Crtanje i umjetnost su oduvijek bili velika strast u mom životu.
Od mog prvotnog zanata oslikavanja natpisa, bavio sam se grafičkim dizajnom, digitalnim i tradicionalnim, dok nisam krenuo u svijet tetoviranja, čime se bavim od 2013.
Radio sam u nekoliko salona u Hrvatskoj, a gostovao sam u Danskoj, Njemačkoj i Nizozemskoj.
 
Moja druga strast je glazba, sviram bubnjeve i gitaru, te sam radio i par umjetničkih radova za bandove. Volim interpretirati ideje klijenata u umjetničku formu a među najdražim stilovima su mi dotwork i linework.