Ovaj web site koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi personalizirali sadržaj te analizirali promet.

Ako nastavite koristiti naš web site prihvaćate našu politiku upotrebe kolačića.

Popravak stare tetovaže

Ukoliko imate staru tetovažu koju želite obnoviti, popraviti ili potpuno prekriti novom, navratite do salona na konzultacije ili nam pošaljite slike stare tetovaže.

Ovisno o tome koliko je tetovaža velika, tamna, na kojem je dijelu tijela, da li je dobro napravljena u startu itd. - neke tetovaže se mogu popraviti a neke ne. Ako je dizajn bio napravljen premali, linije su se raširile te je sad neraspoznatljiv, ponavljanjem tih linija napravit će se još veća šteta. U ovakvom slučaju možemo ga prekriti novom tetovažom.

Kada se radi prekrivanje (cover up) možda nećete biti u mogućnosti birati sve aspekte nove tetovaže. To ne znači da morate tetovirati krokodila ako želite cvijeće, ali novi tattoo treba prilagoditi starom kako bi prekrivanje bilo što uspješnije. Pripremite se na to da će novi dizajn možda biti nešto veći od starog, te da će na mjestu stare tetovaže vjerojatno biti dosta tamniji.

Bilo bi idealno kada bi se stara tetovaža mogla pretetovirati bojom kože i na taj način nestati - ali tetoviranje ne funkcionira na taj način.

Tetovaža na koži nije isto što i boja na zidu, da se može samo staviti novi sloj preko postojeće. Više je poput vodenih boja na papiru - koju god boju stavite, papir ju upije. Ako stavite crnu boju i pustite da odstoji mjesec dana te onda preko nje stavite neku svjetliju, dobit ćete samo neku nedefiniranu tamnu boju. Isto bi se dogodilo sa tetovažom ako ju pređete bojom kože, ne bi nestala nego bi se zamutila i imali biste nedefiniranu mrlju.