Ovaj web site koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi personalizirali sadržaj te analizirali promet.

Ako nastavite koristiti naš web site prihvaćate našu politiku upotrebe kolačića.

Tetoviranje bradavica

Nacionalni dan borbe protiv raka dojke se u Hrvatskoj svake godine obilježava 7. listopada.

Povodom obilježavanja mjeseca borbe protiv raka dojke, od listopada 2019.g. uveli smo besplatno korektivno tetoviranje bradavica za žene kojima su bradavice odstranjene u procesu mastektomije.

Radi se o ongoing akciji, tj. traje do daljnjega, bez prestanka tijekom cijele godine.

Prije samog tetoviranja, potrebno je dogovoriti termin za konzultacije sa tetoviračem. Konzultacije traju oko pola sata i besplatne su. Na tom terminu tetovirač treba pogledati stanje tkiva na kojem bi se tetovaža radila, te objasniti klijentu što se može ili ne može izvesti i kakav može biti očekivani rezultat.
Ukoliko postoji velika količina ožiljkastog tkiva ili iz bilo kojeg drugog razloga tetovirač smatra da tetovaža na kraju ne bi dobro izgledala, savjetovat će klijentu odgodu ili odustajanje od tetoviranja. Do odgode također dolazi ukoliko je klijent još uvijek pod terapijom, a od same operacije do tetoviranja trebalo bi proći minimalno 6 mjeseci i klijent se obavezno treba posavjetovati i sa svojim liječnikom.

Akcija obuhvaća jednako i žene i muškarce; ni mi ustvari nismo bili svijesni toga da i kod muškaraca postoji rak dojke dok nismo dobili prvi upit. Kod muškaraca je ova bolest rijetka no postoji.

Tetovaža je površinska rana i nakon što zaraste boje neće biti toliko intenzivne kao na početku. Info o zarastanju možete naći na linku.
Info o bojama koje koristimo možete naći na linku.