Ovaj web site koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi personalizirali sadržaj te analizirali promet.

Ako nastavite koristiti naš web site prihvaćate našu politiku upotrebe kolačića.

Tetoviranje usnica

Kolega Darko Radulović završio je seminar za permanent make-up usnica kod Dolores Srok, jedne od vodećih make-up artistica u Hrvatskoj.

Koristimo pigmente certificirane švicarske kompanije Swiss color. Boje su u skladu sa sigurnosnim standardima Europske kozmetičke direktive i farmaceutskim zakonom (Direktiva EZ 76/768, 6. Direktiva 93/35, EEZ ResAP(2008)1).

Kao i kod klasičnog tetoviranja, boja izgleda tamnije i izraženije prvih nekoliko dana dok se tkivo ne oporavi od tretmana. Nakon otprilike tjedan dana, boja izgleda svjetlije jer preko pigmenta prelazi novi sloj kože. 6-8 tjedana nakon prvog tretmana potrebno je napraviti touch-up kako bi se postigao finalni izgled i punoća usana. Tkivo se u potpunosti oporavi otprilike mjesec dana nakon toga.

Nekoliko faktora utječe na samu trajnost pigmenta, a među ostalima to je sami tip Vaše kože, način održavanja svježe tetovaže tj. trajne šminke, a utjecaja mogu imati i hormonalne promjene, određena zdravstvena stanja itd. Pigmenti koji se koriste za trajnu šminku sastavom su drugačiji od boja za klasično tetoviranje, te iz tog razloga nisu toliko dugotrajni. Maksimalan očekivani period trajanja pigmenta na usnicama je do 5 godina, ali najčešće ga treba obnoviti nakon otprilike 3 godine.

Za trajni make-up obavezno se potrebno naručiti. Na termin se obično čeka oko 2-3 tjedna. Ukupna cijena trajne šminke usana iznosi 4.000kn. Za rezervaciju termina potrebno je donijeti ili uplatiti akontaciju od 1.000kn najkasnije 4 radna dana prije samog termina.

Molimo da prije bookinga pročitate važna upozorenja na linku, tekst se odnosi na klasično tetoviranje ali je primjenjiv i u slučaju trajnog make-upa obzirom da se radi o istoj tehnici rada.